Wil je laten weten hoe je vakantie was bij ons, of wil je anderen vertellen hoe je Corfu hebt ervaren? Laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Astrid & Lex en Marion & Koos schreef op 31 oktober 2014
Onze vakantie begon eigenlijk al in januari van dit jaar, toen kwam de dochter van Erwin op bezoek bij onze dochter (hebben op dezelfde school/klas gezeten) Zoals dat gaat hebben we het over van alles en nog wat gehad en ook of we al vakantieplannen hadden. Nu zijn wij liefhebbers van Griekenland; het liefst elk jaar een ander eiland(en) en zo vertelde Kim vol enthousiasme over haar vader die wat huisjes had op Corfu. Voordat we het wisten hadden we na eerst de website bekeken te hebben, via Kim contact met Erwin & Raf. En wat nog nooit is gebeurd; binnen een dag was alles geregeld. Tot aan de dag van vertrek kregen we af en toe een mail in de trant van: we hebben er zin in, jullie ook?! Er werd nog gevraagd of we nog boodschappen nodig hadden voor op de dag van aankomst; waar vind je die service vandaag de dag nog!
Eenmaal aangekomen een hilarische taxirit, ze wisten de weg niet ๐Ÿ˜† De twee weken die we hierna hebben beleefd waren in ฮ“ยฉฮ“ยฉn woord geweldig, alles mocht en niets moest en de nazit aan de grote witte tafel waren heerlijk, gezellig en bovenal muzikaal. Mijn zwager Lex kan een aardig potje drummen en daar had Erwin iets op verzonnen, een bakblik icm Erwin op gitaar plus wat kattengejank van ons en de nodige ouzo bracht ons een onvergetelijke avond!!
Dit was een beschrijving van zomaar een avond bij Erwin & Raf maar is typerend voor ons verblijf aldaar. Wij kunnen het iedereen aanraden en hopelijk tot snel, we hebben genoten!
Groetjes,
Astrid, Marion, Lex en Koos
XXX
Beheerdersantwoord van: corfubungalow
Reactie van Erwin en Raf:
Lieve mensen, als wij dit en al die andere, hartverwarmende reacties lezen, begrijpen jullie dat wij zo blij zijn met wat we hebben, doen en wie we ontmoeten.
De lol inderdaad en het genot van alles om ons heen, mooier kan een mens niet leven.

Op onze site staat dat jullie persoonlijk door ons worden opgehaald, dat was bij bovenstaande familie ook zo, alleen moest het nu vergezeld van taxi's. De chauffeurs wilden niet wachten op ons om onze auto van de parkeerplaats van de luchthaven te halen en stoven naar ons dorp, waar ze dus halsreikend konden uitkijken totdat we het dorp instoven om de laatste 500 meter voor te gaan naar onze enclave, waar een lekker drankje reeds klaar stond.

Enfin, een fantastisch seizoen met veel nieuwe en gelukkig net zo veel oude ontmoetingen, gelardeerd met zang, dans, spijs, drank, heel mooie verhalen en dito ervaringen.

Wij wensen iedereen een hele fijne winter met straks heel warme feestdagen....
Ed & Margreet, Thom en Bart schreef op 25 oktober 2014
Gewoon doen werd ons aangeraden, terwijl we eigenlijk heel andere plannen hadden. Dat hebben we geweten, the best holiday Yet! De temperatuur, de omgeving, de bungalow met airco en het zwembad voor de deur, allemaal prachtig.
Maar wat ons naar Kato Korakiana doet terugverlangen zijn de warmte, gastvrijheid en fratsen van het liefste eigenaarsduo ever, Erwin en Raf. Geen verzoek blijft onbeantwoord, geen zee gaat hen te hoog.
Their aim is only to please!
En natuurlijk de warmte en het heerlijke eten bij Alexi in the 60 needles boven op het dorpsplein.
We'll be back! Hartelijke groeten en tot gauw. We love you guys!
Aart & Rianne schreef op 25 oktober 2014
We kunnen oneindig blijven schrijven of ons 2e thuis in Kato Korakiana, en dat doen we dan ook. Het was weer geweldig, heerlijk, en bere gezellig. Raf en Erwin jullie zorgzaamheid, humor, gezelligheid en kookkunsten gaan echt noooooooit vervelen en we komen natuurlijk ook graag weer terug, voor de zoveelste keer!! Corfubungalow is een paradijsje en het dorpje is heel authentiek met z'n lieve leuke bewoners......efgaristo maar weer he.....dikke kus van ons xx
Rob schreef op 12 oktober 2014
In ons derde seizoen zijn we nu al voor de 5e keer bij Erwin en Raf neergestreken en we hebben Corfu inmiddels in alle seizoenen leren kennen en waarderen.

De start is Corfubungalow, een uitstekende bungalow voor 2 personen met alles wat je nodig hebt. Een zonovergoten rustige plek, met een lekker zwembad voor de deur, in een tuin van olijven en lekker terras. Afwasmachine, oven, apart toilet en aparte badkamer, heerlijke bedden. Super ! Al hebben zu hausse een veel groter huis, hier leef je eigenlijk alleen maar buiten en dat maakt Griekenland zo'n heerlijk land.

Kato Korakiana ligt strategisch uitstekend, we hebben opnieuw het hele eiland ontdekt met onze auto die door Costas en Helen van Bambooza werd betrokken.

Tja, en we gaan natuurlijk ook terug omdat Raf en Erwin de ideale gastvrouw- en heer zijn. Ze zijn gastvrij, behulpzaam, en hebben dezelfde humor als wijzelf! Als gast van Raf en Erwin betekent dat je bourgondier kunnen zijn in Griekenland ! Wat wil een mens nog meer. We komen dus snel weer terug, vrees ik.

Groeten van Rob en Hanneke!
Mariรซlle schreef op 9 september 2014
Afgelopen juli jl. 2 weken op vakantie geweest bij Erwin en Raf. Het was in รฉรฉn woord fantastisch. In het huisje ontbrak het ons aan niets en het parkje is super mooi aangelegd. Op loopafstand zijn de restaurantjes en lokale supermarkt. Het is super handig wanneer je een auto wilt huren dit via Erwin zo kan regelen. Wij hebben 2 hele fijne weken beleefd op Corfu en gaan zeker weer terug naar dit mooie plekje!!!!!
Desiree schreef op 18 augustus 2014
Hallo Erwin, Raf en andere lezers,

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Corfu.
Niet alleen is Corfu een mooi eiland ook de accommodatie was super.
Het is fijn om op loopafstand je brood te kunnen halen en dat jullie Erwin en Raf advies kunnen geven over het huren van een scooter/auto of boot.
De 10 dagen die wij zijn geweest waren zo om en we missen Corfu, de gezelligheid, het zwembad en het lekkere eten nog iedere dag!

Hopelijk tot snel!
Joop&Judith schreef op 6 juli 2014
Erwin En Raf,
We hebben het fantastisch bij jullie gehad. Het is heerlijk om van het vliegveld afgehaald te worden, de hartelijke ontvangst bij de bungalows, lekker met een wijntje! en daarna gezellig uit eten te gaan en ons wegwijs te maken in de omgeving, is in รฉรฉn woord `geweldig`. De bungalow is top, alles erop en eraan, gelegen in een oase van rust!! We hebben een auto gehuurd om het prachtige Corfu beter te leren kennen!.
Als klap op de vuurpijl de voetbalwedstrijd Nederland-Chili, natuurlijk gezien in het hollandcafรฉ "the Wild Rose" was al een feestje, maar toen Nederland won ... was het feest compleet!
Echt mensen we hebben alleen maar heerlijke herinneringen aan deze vakantie overgehouden!
Bedankt voor alles en tot ooit!!
Aartjan en Tineke schreef op 14 juni 2014
Corfu bungalow is een toplocatie om heerlijk tot rust te komen en een goede uitvalsbasis om het mooie Corfu te verkennen. Strand op loopafstand, in het dorp een paar leuke restaurantjes, met de auto snel in Corfu-Stad of de bergen in. Huisjes van alle gemakken voorzien (goed sanitair en goede bedden) rondom een mooi zwembad.
Indien gewenst doen Raf en Erwin er alles aan om het gezellig te maken, maar dringen zich niet op als je net een spannend boek uit wilt lezen.
Annelon en Kees schreef op 10 mei 2014
Beste Erwin & Raf,

Dank voor een heerlijk week op jullie mooie plek!
Jullie bungalows zijn top en ondanks dat weer ongewoon tegenviel was jullie gastvrijheid een warm welkom voor ons en onze zonen. We zijn heerlijk uitgerust en hebben als gezin echt een prima week bij jullie gehad.

Wat ons betreft voor anderen die dit lezen een aanrader!

Groeten aan Bokito van Freek en Gijs!

Annelon & Kees
Lenie & Jacqueline schreef op 28 april 2014
Lieve Erwin en Raf,
Wat een leuke verra**ing was dat zรณ maar even in april naar Corfu. We hadden het nodig en we hebben mede dank zij jullie weer energie getankt. En wat hebben jullie veel gedaan dit jaar! Het was weer genieten en wat is Corfu groen zo vroeg in het seizoen. Lieve schatten we komen eind augustus weer terug en zien er nu al naar uit!
Aart en Rianne schreef op 27 april 2014
Het wordt bijna saai ons commentaar, een van de eerste gasten bij Corfubungalow dit seizoen. Wederom een super relaxte week gehad. Er was nog veel gesloten maar jullie wisten ons weer naar andere leuke restaurantjes te brengen....TOP !! We wensen jullie een prachtig seizoen en willen het graag in september weer over doen!! Bedankt weer voor ALLES xx
Erwin en Raf schreef op 20 maart 2014
Lieve mensen.

De zomer is begonnen, er wordt stevig geboekt door bekende en weer vele, nieuwe bungalowbezoekers, geweldig!

Al veel vernieuwingen, verbeteringen en klusjes achter de rug maar nog zat te doen.

Begin April komen de eerste, fantastisch!
Wij hebben er weer zin in!

Tot gauw, zonnige groeten, Erwin en Raf.
Beheerdersantwoord van: corfubungalow
Lieve mensen.

De zomer is begonnen, er wordt stevig geboekt door bekende en weer vele, nieuwe bungalowbezoekers, geweldig!

Al veel vernieuwingen, verbeteringen en klusjes achter de rug maar nog zat te doen.

Begin April komen de eerste, fantastisch!
Wij hebben er weer zin in!

Tot gauw, zonnige groeten, Erwin en Raf.
Brigitte Wijbenga schreef op 10 januari 2014
Lieve schatten, ik wens jullie ook het allerbeste voor dit nieuwe jaar en ik ga er vanuit dat wij elkaar in het voorjaar weer gaan zien op dat mooie plekje van jullie. Heel veel liefs, Brigitte.
Erwin en Raf schreef op 15 december 2013
Lieve mensen.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol nieuw jaar.

Veel liefs, Erwin en Raf.
Beheerdersantwoord van: corfubungalow
Lieve mensen.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol nieuw jaar.

Veel liefs, Erwin en Raf.
art en Rianne schreef op 5 november 2013
Wederom een heeeeeerlijke vakantie gehad bij/met jullie. Van veel gezellige etentjes genoten, lieve mensen ontmoet en topavonden gehad met de locals bij Alexi. Alles klopte.....zelfs t weer!!!!! Het was echt super mede dankzij jullie vriendschap, gastvrijheid en humor....efgaristo para poli moromoukes xxxx
Hanneke en Rob schreef op 29 oktober 2013
Hallootjes,
Nu we weer een weekje in de herfst zitten in Waalwijk beseffen we maar weer eens wat een paradijsje het was op Corfu! Zelfs zonder stroom 12 uur lang hebben we ons voor de eerde keer uitstekend vermaakt mede dankzij de geweldige gastvrije Erwin en Raf die ons zelfs hun aggregaat lieten meegebruiken zodat de koelkast het gewoon bleef doen tijdens de stroomuitval. Het was wederom Toppie!! tot gauw ziens......
Lenie & Jacqueline schreef op 9 september 2013
Lieve Raf & Erwin,
Twee weken bij jullie op Corfu, we hebben genoten. De mooie bungalow, de rust en de gezellige uurtjes bij de stamtafel samen met de andere gasten. Het eiland is een pareltje, zowel vanaf het water als rondtoerend over het eiland. We komen weer gauw terug!
astrid en norbert schreef op 20 augustus 2013
???? Lieve mensen,heel hartelijk bedankt voor een onvergetelijke week. We hebben genoten van jullie gastvrijheid. Ook de borrel en etentjes met Lucia, de Fam. de Vries en Ray hebben er voor gezorgd dat wij ons helemaal thuis voelden. Jassas kleine!
Norbert en Astrid
Ingrid, Sandra, Jet en Gijs schreef op 20 augustus 2013
Wij hebben heel erg genoten van de week bij jullie in een bungalow. Gastvrijheid en service staat bij jullie voorop en dat is aan alles te merken! De bungalow was fijn en het (bijna privรฉ)zwembad voor de deur was ook erg lekker. Verder natuurlijk de rust, โ€™s morgens lopend vers brood halen in het dorp en de natuur. Heel relaxed en een warm gevoel om bij jullie te gast te zijn; echt helemaal vakantie. Als wij weer naar Corfu komen, komen we zeker weer bij jullie en we raden het ondertussen vast aan aan anderen. Bedankt voor een heerlijke week!
Wil en Richard schreef op 12 juli 2013
Lieve Erwinen Rafaelle,
Wat mooi,schoon,lief,rustig,gastvrij,kortom wat is het toch geweldig om bij juliie op dat prachtige plekje te zijn weg van alle herrie!wij hebben wederom een geweldige vakantie gehad waar wij nog lang op kunnen teren.Vanaf het moment dat Erwin ons ophaalde van het vliegveld tot het afscheid hebben wij genoten,alles was wederom fantastisch geregeld de hulp bij het huren van de auto en motor,de etentjes in de geweldige restaurant's die wij zelf niet snel hadden gevonden en waar gastvrijheid bovenaan staat,ook jullie vrienden zijn geweldig!
Ook de tocht naar het topje van de hoogste berg van Corfu met Erwin als gids zal niet snel vergeten worden.
De gezelligheid met de heerlijke wijntjes bij jullie waren weer een hoogtepunt.
Erwin en Rafaelle nogmaals bedankt voor de goede zorgen en wij hopen in september nog een weekje te komen genieten.

Groeten Wil en Richard